Wordt dit het laatste Paul Schaper Petanque Toernooi van La Tulipe????

Geschreven: dinsdag 10 oktober 2017 Geschreven door Anja Gijsbertsen

Ja u leest het goed. Arno van de Ven heeft aangegeven als opnieuw blijkt dat er onvoldoende belangstelling is voor het Toernooi, hij de pijp aan Maarten geeft. Het is een teleurstelling als er na zoveel werk blijkt dat er geen of nauwelijks belangstelling is. Of dat vlak voor het toernooi nog wordt afgezegd en het hele speelschema moet worden omgegooid.

En ik kan u verzekeren dat het organiseren van zo’n toernooitje veel tijd vraagt. Niet alleen het verwerken van de aanmeldingen en het in orde maken van de wedstrijdpapieren, maar ook zorgt Arno er altijd voor dat de banen er tip top bijliggen.

 

Dus waarom doet u niet mee? In het begin gingen we met het maximum van 32 leden de strijd aan en moesten we zelfs mensen teleurstellen. Afgelopen voorjaar deden er niet meer dan 12 La Tulipe leden mee en met 12 leden van de ACIP hadden we toch nog een hele leuke dag.

Dus leden schrijf u in voor het Paul Schaper najaarstoernooi om te zorgen dat dit toernooi niet een stille dood gaat stervenPaul Schaper Petanque Toernooi 10 oktober 2017

Aanmelden: Arno van de Ven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Starttijd: 10.30 uur
Aanwezig: 10.00 uur
Kosten: € 20,= per persoon inclusief lunch
Prijsuitreiking: 16.30 uur

Graag ontvangt Arno van de Ven uw aanmelding per e-mail voor 8 oktober a.s. Er wordt gespeeld in 2x 3 rondes van 25 minuten op de banen van BiSarT.

Partners & Sponsoren

studiolabramelolivariefanfstudiolabrame

 

Ook sponsor worden? Neem contact op via secretarislatulipe@gmail.com

Lid worden van la Tulipe

lidwordenAls u overweegt lid te worden van onze vereniging dan kunt u ter kennismaking onze sociëteitsbijeenkomsten bezoeken op de tweede en vierde donderdag van de maand in BiSarT in Le Coux-et-Bigaroque (La Faval), net over de brug bij Siorac-en-Périgord.

Het lidmaatschap van La Tulipe bedraagt jaarlijks 30 € per persoon, dus 60 € voor een echtpaar/stel.

Het lidmaatschap is op persoonlijke titel en kan niet op een bedrijf worden gezet. 

Meer informatie via secretarislatulipe@gmail.com of klik hier.