Wordt dit het laatste Paul Schaper Petanque Toernooi van La Tulipe????

Geschreven: dinsdag 10 oktober 2017
Geschreven door Anja Gijsbertsen

Ja u leest het goed. Arno van de Ven heeft aangegeven als opnieuw blijkt dat er onvoldoende belangstelling is voor het Toernooi, hij de pijp aan Maarten geeft. Het is een teleurstelling als er na zoveel werk blijkt dat er geen of nauwelijks belangstelling is. Of dat vlak voor het toernooi nog wordt afgezegd en het hele speelschema moet worden omgegooid.

En ik kan u verzekeren dat het organiseren van zo’n toernooitje veel tijd vraagt. Niet alleen het verwerken van de aanmeldingen en het in orde maken van de wedstrijdpapieren, maar ook zorgt Arno er altijd voor dat de banen er tip top bijliggen.

Lees meer...

Reanimatiecursus gaat van start

Geschreven: maandag 09 oktober 2017
Geschreven door Anja Gijsbertsen

Zowel de dames van de Vraagbaak als het bestuur vinden het erg belangrijk dat er een AEDapparaat komt te hangen bij BiSarT. Een belangrijk onderdeel daarbij is dat er ook leden zijn die het AED-apparaat in noodgevallen kunnen bedienen. Daarom eerst een reanimatiecursus waar dit kan
worden geleerd.

Na de oproep in de Nieuwsbrief van april 2017 hebben zich toen ruim 25 personen aangemeld. Dit was boven alle verwachtingen. Het bestuur heeft daarom voor dit jaar samen met het Franse Rode Kruis een cursus reanimatie georganiseerd.

Lees meer...

Vertrouwd, voordelig en goed aanvullend verzekerd tegen ziektekosten in Frankrijk

Geschreven: zondag 01 oktober 2017
Geschreven door Anja Gijsbertsen

ADVERTORIAL
Onbekend maakt onbemind. Hoeveel Nederlanders die zich in Frankrijk hebben gevestigd, zijn eigenlijk op de hoogte van het bestaan van een collectieve ziektekostenverzekering voor Nederlanders? En hoe moeilijk is het niet om wegwijs te worden in het ondoorzichtige en onbekende terrein van de Franse gezondheidszorg en om een goede, voordelige en vertrouwde aanvullende of volledige ziektekostenverzekering af te sluiten.

Lees meer...

Partners & Sponsoren

studiolabramelolivariefanfstudiolabrame

 

Ook sponsor worden? Neem contact op via secretarislatulipe@gmail.com

Lid worden van la Tulipe

lidwordenAls u overweegt lid te worden van onze vereniging dan kunt u ter kennismaking onze sociëteitsbijeenkomsten bezoeken op de tweede en vierde donderdag van de maand in BiSarT in Le Coux-et-Bigaroque (La Faval), net over de brug bij Siorac-en-Périgord.

Het lidmaatschap van La Tulipe bedraagt jaarlijks 30 € per persoon, dus 60 € voor een echtpaar/stel.

Het lidmaatschap is op persoonlijke titel en kan niet op een bedrijf worden gezet. 

Meer informatie via secretarislatulipe@gmail.com of klik hier.