Events Calendar

Previous month Previous day Next day Next month
By Year By Month By Week Today Search Jump to month

Kerstwandeling

Kerstwandeling

Goede tradities zijn er om in ere te houden, maar mogen soms ook een beetje veranderd worden. Dat doen we dit jaar met de altijd weer succesvolle Kerstwandeling op tweede Kerstdag. Deze keer geen uitgebreide lunch na afloop, want we hebben op 19 december al een Kerstdiner. Wat er wél na afloop voor u klaar staat is een goed gevulde pan erwtensoep en warme drankjes. En die zijn meer dan verdiend na een wandeling van ongeveer anderhalf uur met als vertrekpunt BiSart. De omgeving daar is echter vrij vlak dus iedereen kan meedoen. En vergeet u daarbij vooral ook niet uw hond. Geen groter plezier voor viervoeters dan een flinke roedel.
En wilt u alleen van de erwtensoep genieten dan kan dat vanaf 12.30 uur.

Om 10.30 uur gaat de deur van BiSart open. Om 10.30 uur is het 'de paden op, de lanen in.' Halverwege de wandeling wordt de inwendige mens met een kleine verrassing versterkt.

De kosten bedragen  € 7,50 per persoon. We hopen op minstens net zoveel wandelaars als vorig jaar. Dat was het ongeëvenaarde aantal van 30.

U kunt zich aanmelden vóór 22 december a.s. bij BiSart: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser.

Datum en tijd : zondag 26 december 2021, 10.00 uur
Locatie: BiSart, Lieu dit La Faval, 24220 Coux et Bigaroque, T 06 73 23 52 17



Terug naar maandoverzicht